LVZ De Panne heeft de wind in de zeilen

LVZ De Panne-Adinkerke was al een tijdje actief maar hield half april in restaurant Imperial een geslaagd eerste Open Netwerkevent. Voorzitter Wim Janssens en zijn bestuur mochten liefst 75 zelfstandigen verwelkomen op een fantastische avond, opgeluisterd met een Flemish street food degustatie verzorgd door Ellen Dulst en Marleen Rabaey.

Janssens gaf een overzicht van de realisaties van LVZ in haar eerste werkingsjaar, van de strandbars over de parkeerproblematiek tot het verdedigen van de belangen van de eigen leden. LVZ-directeur Luc Soens wenste de nieuwe afdeling proficiat met de dynamische en gedegen aanpak die het economische leven in De Panne duidelijk ten goede komt.

Aansluitend gaf ook Stéphane Buyens, “chef in nood’’ maar vooral chef van het tweesterrenrestaurant Le Fox, zijn visie op het ondernemen in De Panne.