RESOC-special ‘Ruimte voor bedrijvigheid’ (21/2, Oostende)

Op 21 februari 2017 organiseert RESOC Noord-West-Vlaanderen de RESOC-special ‘Ruimte voor bedrijvigheid in Noord-West-Vlaanderen – de weg voorwaarts’. Daarbij zet RESOC Noord-West-Vlaanderen zijn programma open voor het bredere middenveld en professionelen.

Is er nog ruimte voor bedrijvigheid in Noord-West-Vlaanderen? Hoe kan bedrijvigheid best gepland worden in een schaarse regionale ruimte? Welke concrete projecten zitten momenteel in de pijplijn? Op deze en andere vragen wordt een antwoord geformuleerd tijdens de special.

De sessie vindt plaats in het innovatie- en incubatiecentrum GreenBridge te Oostende, onthaal wordt vanaf 17.30u voorzien. We lichten alvast een tipje van de sluier op: Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck neemt de keynote voor zijn rekening en secretaris-generaal van Ruimte Vlaanderen Peter Cabus maakt de slotconclusies op!

Praktisch

Dinsdag 21 februari vanaf 17.15 u. in GreenBridge, Wetenschapspark 1, 8400 Oostende.
Plaatsen zijn beperkt, gelieve tijdig online in te schrijven.
Dit evenement wordt gratis aangeboden, maar is niet kosteloos. We rekenen een ‘no show’ fee aan van €50 indien u niet aanwezig bent zonder verwittiging vooraf.

Meer informatie en programma