Basisopleiding Intellectuele Eigendom (9/2, Brugge)

Intellectuele eigendom beschermt niet alleen je technische kennis, maar ook vele andere aspecten van je onderneming, zoals jouw naam, jouw logo, jouw productdesign, jouw creatieve realisaties, … IE is dus meer dan octrooien. Geheimhouding, auteursrecht, merkbescherming en modelbescherming maken evengoed deel uit van je intellectueel eigendom.

Om een antwoord te bieden op al je vragen omtrent intellectuele eigendom organiseren het Agentschap Innoveren & Ondernemen en het Innovatiecentrum een basisopleiding intellectuele eigendom. Tijdens deze Protection‍@‍Lunch infosessie zullen Matthias Marescaux (Innovatiecentrum) en Liesbet Depestel (Agentschap Innoveren & Ondernemen) je aan de hand van concrete voorbeelden, informeren over de basisprincipes van intellectuele eigendom. Zo weet je na de opleiding precies wat je te doen staat om jouw intellectuele eigendom beter te beschermen!

Deze opleiding is relevant indien je meer wil weten over:

  • Wat binnen jouw onderneming beschermd kan worden via IE
  • De basisprincipes van de verschillende IE beschermingsvormen
  • Welke procedure(s) je moet doorlopen om jouw IE te beschermen en hoeveel je dit zal kosten

Programma 9 februari 2017

  • 12.00 uur: ontvangst met lunch
  • 12.15 uur: start uiteenzetting
  • 13.30 uur: vragen en dialoog
  • 14.00 uur: einde

Locatie
Agentschap Innoveren & Ondernemen: VAC Jacob Van Maerlant (rode kantoorgebouw aan het NMBS-station te Brugge, kant Sint-Michiels)
Koning Albert I-laan 1/2, 8200 Sint-Michiels (Brugge)

Deelname
Voor de Protection@Lunch wordt een bijdrage gevraagd van € 40 (excl. btw). Een factuur wordt je opgestuurd. De plaatsen voor deze sessie zijn beperkt, gelieve snel te reageren!

Online inschrijven