Madam Bakster opent koffiehuis vol lekkers in Gent

Vandaag, vrijdag 27 januari, opent Madam Bakster de deuren van haar gloednieuwe koffiehuis in hartje Gent. Laura Verhulst werd vorig jaar nog verkozen tot Gentse student-ondernemer van het jaar, een verkiezing met steun van LVZ.

Tot voor kort kon je de guiltfree desserts van de Gentse start-up alleen online via de gelijknamige webshop bestellen. De zoetigheden haalde je dan simpelweg af bij verschillende Vlaamse koffiebars en lunchzaken. Maar vanaf nu kunnen trouwe fans ook offline samenkomen en er genieten van guiltfree zoets en vers gemalen koffie.

De rode draad ‘gezond en bewust genieten’ loopt ook door koffiehuis Madam Bakster. Bovendien blijft de missie onveranderd: warmte en vriendschap zijn bij Madam Bakster onlosmakelijk verbonden met desserts, en worden vertaald in een heerlijk en bewust moment.

Madam Bakster: Brabantdam 142, 9000 Gent
www.madambakster.be