Win een prijs met je bedrijfsfilmpje

Zet je videoproductie in de kijker op het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel. Op 1 juni 2017 staat de 18de editie op de agenda. De inschrijvingstermijn voor de filminzending loopt tot en met 10 maart 2017.

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de beste videoproducties die bedrijven en organisaties realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. Gestart in 2000 als een kleinschalig project, ontving dit jaarlijks bedrijfsfilmfestival in 2016 een recordaantal inzendingen van bijna 400 deelnemende films. Meer dan 600 bedrijfsleiders, communicatie-professionals, marketeers en video-producenten woonden de awardshow bij in Kinepolis Brussel.

Dit jaar kennen we de winnaars op 1 juni. Bovenop de uitreiking van de awards en bijhorende netwerkreceptie zal in de namiddag van 1 juni een beurs plaatsvinden waarop producenten van corporate video zich kunnen voorstellen aan een breed B2B-publiek waaronder tal van communicatieprofessionals.

Deelnemen?
Beschikt uw organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de acht categorieën. Daarbovenop kan uw bedrijf ook meedingen naar een Grand Prix en naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script.

De inschrijvingstermijn voor de filminzending loopt tot en met 10 maart 2017. De deelnameprijs per ingezonden film bedraagt 50 euro.

Eind april buigt een professionele jury – onder voorzitterschap van Prof. Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (algemeen beheerder Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) en voorzitter van de Raad van Beheer van RTBF) – zich over de inzendingen en maakt ze de genomineerden per categorie bekend.

Meer info over dit Festival (inclusief wedstrijdreglement en digitaal inschrijfformulier) vind je op www.bcvf.be.

bcvf17