Beurs Ondernemen 2017 (27-28/3)

Maak kennis met meer dan 10.000 gedreven ondernemers tijdens Ondernemen 2017. Op maandag 27 en dinsdag 28 maart opent Ondernemen in Tour en Taxis (Brussel) voor de 14de keer haar deuren voor iedereen die op zoek is naar het juiste advies voor zijn of haar onderneming.

Een onderneming oprichten is een belangrijke keuze in een beroepsleven die een minutieuze voorbereiding vereist. Of dat nu gaat om businessplancreatie of om de jacht naar de juiste partners. Door alle professionals die gaan over de beroepen van zelfstandigen samen te brengen, geeft het event Ondernemen 2017 deze kandidaat-ondernemers de mogelijkheid om hun toekomstige partners te ontmoeten en de antwoorden te krijgen op hun vele vragen.

Ondernemen 2017 is het ondernemersevent voor pre-starters, starters, jonge ondernemers. Kom meer te weten over ondernemen en dat alles onder 1 dak. Lees meer over het event.