Dag van de kmo-portefeuille (22/3, Mechelen)

Zo’n jaar geleden ontstond de vernieuwde kmo-portefeuille: sterk vereenvoudigd zonder pijlers en slechts 1 steunplafond per kmo. En dat met een sterke focus op het volgen van opleiding of het inwinnen van advies. Tegelijkertijd werd ook de kmo-groeisubsidie in het leven geroepen. De resultaten van die hervorming verneem je op 22 maart in Mechelen tijdens de Dag van de kmo-portefeuille.

Of wil je liever een sessie ‘kmo-groeisubsidie voor gevorderden’ met do’s en dont’s? Sowieso brengt het Agentschap Innoveren & Ondernemen je op de hoogte van de op til zijnde aanpassingen aan de registratie en toegang tot de kmo-portefeuille. En ook de auditbureaus staan klaar voor de dienstverleners met tips & tricks. Het team van de kmo-portefeuille is paraat en ook de experts voor het nieuwe toegangsbeheer staan je te woord aan de infobalie. Je kan je inschrijven voor één of meerdere sessies.

Programma

U bent welkom vanaf 13u bij Technopolis in Mechelen

 • 14u. Plenaire sessie met realisaties en ambities. Niet enkel cijfers maar ook vernieuwingen naar de toekomst toe.
 • 15u Parallelle sessies: wat kan je verwachten?
  -Kmo-groeisubsidie voor gevorderden: do’s en dont’s. Wat zit in scope? Wat komt wel en niet in aanmerking? Met praktische voorbeelden.
  -Word je een dienstverlener van de kmo-portefeuille? We gaan hier dieper op in. Hoe verloopt een audit? Met do’s en dont’s en tips & tricks. We verduidelijken aan welke verplichtingen je als dienstverlener moet voldoen eens je een geregistreerd dienstverlener bent.
  -Op zoek naar financiering of nood aan coaching of advies? Er zijn tal van initiatieven waarvan je gebruik kan maken. Ontdek ze!
  -Nieuw matchmaking platform dienstverlener / klant. Ben je dienstverlener? Geef je mening! Denk mee na over deze nieuwe tool waarbij we klanten willen matchen met de juiste dienstverlener.
  -Vernieuwde toegang tot de kmo-portefeuille. Waarom? Wat kan je verwachten? Hoe werkt het? Wat kan je nu al doen? Met een preview en concrete cases.
 • Daarenboven kan je terecht bij de experts die met je ondernemingsnummer aan de slag gaan en je concreet de mogelijkheden tonen.
 • Aansluitend netwerking, meet the experts & walking buffet.

Programma samenstellen en online inschrijven bij Agentschap Innoveren & Ondernemen