Salon voor land- en tuinbouw in Roeselare (25,26,27/2)

Klaar voor een nieuwe editie van Het Salon voor land- en tuinbouw? De 19de editie vindt plaats op zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 februari 2017 in Expo Roeselare. Open van 10u tot 19u.

Deze regionale land- en tuinbouwbeurs is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de professionals uit de land- en tuinbouwsector. Zowel nationale als internationale bedrijven brengen op het Salon voor tand- en tuinbouw hun producten en diensten aan de man. Daardoor vindt werkelijk elke landbouwer, sympathisant en hobbyist zijn weg naar de gezelligste land- en tuinbouwbeurs. De beursorganisatie positioneert Het Salon voor land- en tuinbouw als toonaangevende beurs. Daarbij wordt veel belang gehecht aan de sensibiliserende functie van het evenement en aan het creëren van de optimale zakelijke opportuniteit voor de exposanten.

Thema: Tuin & park
In 2017 mikt Land-en Tuinbouwsalon op tuinaanleggers, beheerders/eigenaars van tuin en park, groendienst en gemeentebesturen. Inspelend op de trend dat steeds meer niet-professionelen op zoek zijn naar professioneel materiaal en advies voor tuin en park, wordt op 27 februari een tuin & park demodag georganiseerd.

Tijdens de demodag voorziet de beursorganisatie activiteiten voor de tuin-en parkspecialist en staan machines, diensten en accessoires in het bijzonder voor tuinaanleggers en gemeentebesturen in de kijker.

Meer informatie over de beurs op www.landentuinbouwsalon.com

salon-roeselare