Bart de Wulf wint Pop Poll met anti-stressplatform voor zelfbouwers

Bart De Wulf ging 5 jaar geleden aan het bouwen. Met een enthousiaste Bob De Bouwers-vibe begon hij aan zijn eigen nieuwbouwproject. Zijn positivisme werd echter zwaar op de proef gesteld door enkele mislukkingen. Die stressfactor werd de drijfveer om een kant-en-klare oplossing te zoeken, waarmee hij de 3de Bizidee Pop Poll ideeënwedstrijd wint.

Anti-stress platform voor bouwtrajecten
Vanuit gebrek aan mogelijkheden ontstond het idee om een eigen ecosysteem te creëren. Empowerment is de term die hij hiervoor als leidraad neemt. Daarmee wil hij de zelfbouwer slimme oplossingen en diensten bieden. Eenvoud creëren in de complexiteit.

“Ik wil er alles aan doen om bouwen én verbouwen, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een online platform voor de opvolging van je budget, planning en documenten lijkt mij een must. Maar ik wil nog verder gaan. Wat dacht je van het automatiseren van die vervelende BTW aangifte?”

Bart pitchte zijn project op de Bizidee Nacht van de Inspiratie in Antwerpen. De hoofdprijs t.w.v. 4.000 EURO komt goed van pas. Met het nodige advies legt hij de fundering voor zijn nieuwe bouwproject: zijn eigen onderneming.

Over Bizidee
Bizidee is een initiatief ter bevordering van ondernemingszin bij prestarters, gesteund door de Vlaamse Overheid, in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen in het kader van meer en sterker ondernemerschap. Naast de Pop Poll organiseert Bizidee de Nacht van de Inspiratie en Ondernemingsplanwedstrijd. En vind je jouw startup match via de online matchmaker.