Leg je vraagstuk voor aan studenten Economie en Bedrijfswetenschappen

Word je ook geconfronteerd met bedrijfsgerichte vraagstukken in uw organisatie maar ontbreekt het je aan tijd of middelen? Studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (KU Leuven) gaan gedurende het volgende academiejaar voor jou op zoek naar een bruikbare oplossing.

Onder begeleiding van een docent leveren zij een wetenschappelijk onderbouwde analyse in een resultaatgericht eindrapport. Projecten starten begin oktober en lopen tot eind mei 2018. Momenteel is er ruimte voor projecten die studenten kunnen uitvoeren in het kader van hun bachelorproef en dit in diverse domeinen zoals:

  • export
  • strategie
  • marketingen
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • corporate finance
  • HRM
  • ondernemerschap
  • international business
  • accountancy en tax
  • logistieke en operationele problemen

Uw voorstel zal intern gescreend worden zodat een meerwaarde voor alle partijen gegarandeerd is.

Een project indienen? Dat kan nog tot en met 15 juni 2017 via het online aanvraagformulier.