Infosessie “Files beu? Neem de kantoorbus!” (6/6)

Pendeltijd omzetten naar werktijd? Het kan voortaan met Office on Wheels, een dienstverlening waarmee kantoor­medewerkers hun woon-werktraject afleggen in een kantoorbus. Ga naar de infosessie op dinsdag 6 juni in Leuven.

Met de kantoorbus willen BAAV en het expertisecentrum Smart Mobility een oplossing bieden aan bedrijven die vandaag onvoldoende bereikbaar zijn door files, ontoereikend openbaar vervoer, een tekort aan parkeerplaatsen, enz. Deze mobiliteitsinnovatie is niet alleen gunstig voor werkgevers en werknemers. Ook voor de autocarindustrie, die met de kantoorbus een nieuwe business kan ontginnen, bevat Office on Wheels heel wat potentieel.

Tijdens deze informatiesessie worden de resultaten van het VLAIO-project ‘de kantoorbus’ voorgesteld en verneem je als eerste alles over de verdere uitrol van deze dienst, met als ‘special guest’ Vlaams minister Philippe Muyters.

Praktisch: dinsdag 6 juni 2017 – Herbert Hooverplein 4, 3000 Leuven

Bekijk het programma, schrijf online gratis in