Benieuwd of jouw idee potten breekt? (22/6)

Ben je klaar voor het ondernemerschap? Je komt het te weten op de Nacht van de Inspiratie van Bizidee, dat gesteund wordt door LVZ. Een avond met hands-on praktijksessies rond het ondernemingsplan, advies van experts en individuele coaching met generalisten. Observeer en leer, ga praktisch aan de slag met de oefeningen die je mee naar huis krijgt.

Op 22 juni kan je in Vilvoorde (Luchthavenlaan 27) deelnemen aan een aantal coachingsessies en workshops waar experten je ondernemersplan onder de loep nemen. Uiteraard staan ze ook open voor al je vragen. Op deze dag zullen er ook verschillende netwerkmomenten zijn om in contact te komen met gelijkgestemden, ondernemers en mogelijke partners.

Behoefte om jouw ondernemingsplan verder uit te werken? Bezorg Bizidee de eerste versie via daisy.baeten@bizidee.be en zij kijken welke generalist hier een kritische blik op kan werpen. Geen ondernemingsplan? Ga samen met een groep deelnemers of alleen in duel met een expert aan één of meerdere Ronde Tafels.

Schrijf je in voor de Nacht van de Inspiratie, bekijk de sprekers en experts op de website van Bizidee.