Innovatie en export in de zorgeconomie (15/6)

Hoe belangrijk zijn innovatie en export voor de omzetgroei van de West-Vlaamse toeleveranciers aan de zorgsector? Op donderdag 15 juni organiseert de POM West-Vlaanderen een infosessie rond innovatie en export voor alle bedrijven die leveren aan de zorgsector.

Tijdens deze sessie worden de resultaten besproken van een enquête rond deze twee belangrijke thema’s en hun impact op de omzetgroei bij de bedrijven die actief zijn in de zorgeconomie.

Deze interactieve sessie is tegelijk een voorbereiding op handelsmissies naar Nederland en Schotland, als onderdeel van het SHINE project. Er zal dan ook worden gepeild bij de aanwezige deelnemers naar de verwachtingen rond deze handelsmissies, zodat die optimaal kunnen worden voorbereid.

Deze sessie is een onderdeel van het SHINE Project dat de zorgeconomie in West-Vlaanderen wil versterken door samenwerking te stimuleren tussen actoren uit profit en social profit, in lijn met de doelstelling van de Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie.

Bekijk het programma, meer info en schrijf online in