Duurzame voertuigen bij LVZ-De Panne

LVZ De Panne-Adinkerke hield in Plopsaland op de langste en warmste dag van het jaar een geslaagde test- en infodag voor duurzame voertuigen. Liefst 14 automerken waren present met hun elektrische voertuigen, wagens op CNG (aardgas) en hun hybride modellen. Bekijk het fotoverslag.

Blikvanger was de nieuwe futuristische Tesla X met vleugeldeuren. Maar ook de andere constructeurs van milieuvriendelijke en alternatieve wagens lokten in totaal 150 belangstellenden naar het evenement. Behalve deskundige uitleg van de merkenvertegenwoordigers kon je er terecht voor een testrit. Kurth Achten van Eandis lichtte toe wat duurzame mobiliteit betekent en zette de voordelen van elektrisch en CNG-rijden op een rijtje.

Ondertussen genoot iedereen van de hapjes en een drankje en werd er druk bij- en nagepraat op deze netwerkavond voor zelfstandigen en ondernemers. Een groot succes voor de dynamische afdeling van voorzitter Wim Janssens, mede dank zij de inbreng van bereidwillige sponsors.

Bekijk de foto’s! (Klik op een foto om de slideshow te starten)