Expert Karel Ooms geeft Belgische kust goede raad voor de toekomst

Zoals elk jaar brengt Vrij Ondernemen in het zomernummer een bezoekje aan onze kust. We hadden een uitgebreid gesprek met expert Karel Ooms (VIVES hogeschool) over de toeristische diensten en hoe die er in 2025 zouden kunnen uitzien. Inzichten die ook veel ondernemers zullen interesseren. Karel Ooms: “Onze Belgische kust heeft nog veel mogelijkheden voor meetings en incentives. Dat is nog onderbenut.”

“Je kan niet alleen meer bezig zijn met het verspreiden van papieren brochures als je nu al weet dat de volgende generatie haar informatie alleen maar online of via een app wil”. Toerisme-expert Karel Ooms geeft een klaar en duidelijk voorbeeld van waar het soms nog aan mangelt bij de toeristische diensten van badplaatsen. Hij onderzocht, in vier Noordzeelanden, waar die diensten en de sector in 2025 zouden moeten staan. Inzichten die ook ondernemers zullen interesseren.

Lees het volledige artikel uit Vrij Ondernemen: Karel Ooms over Belgische kust – Vrij Ondernemen