Infosessie slaapproblemen (20/9)

Kan je soms de slaap niet vatten omdat de beslommeringen van je zaak nog in je hoofd blijven spoken? Dan is deze gratis infosessie misschien iets voor jou. Op woensdag 20 september geeft dokter Bruno Ariens in Gavere een voordracht die gebaseerd is op zijn boek Uitgeslapen wakker worden!. Een praktisch instrument waarmee mensen thuis onmiddellijk aan de slag kunnen.

Bruno Ariens is de auteur van de zelfhulpboeken Uitgeslapen wakker worden en Slaap zacht. Als huisarts en slaapcoach licht hij slapeloosheid toe op een wetenschappelijk onderbouwde manier, maar toont hij ook oefeningen.

Eerst wordt de aanpak van slapeloosheid toegelicht op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Vervolgens zijn er oefeningen om het piekeren tijdens de nacht te vermijden, zodat men sneller ontspant en makkelijker de slaap kan vatten. De oefeningen die gegeven worden, werken sneller dan de meeste klassieke relaxatietechnieken en kunnen ook toegepast worden op kinderen.

Woensdag 20 september 2017 om 14u.
Locatie: Gavere, LDC Den Oever, Kloosterstraat 6
Organisatie: LM Oost-Vlaanderen

Vooraf inschrijven is verplicht en doe je via de website van LM Oost-Vlaanderen.