Bizidee Pop Poll: Caravan fleurt kinderfeestjes op

Katrien Demeulenaere wist gisteren de harten van de Bizidee jury te veroveren én won de Pop Poll ideeënwedstrijd. Met het nodige bloed, zweet en tonnen enthousiasme dook ze in het ontwerp van haar eigen mobiele parel: de Karoot.

Een caravan om menige kinderharten te vullen met vreugde, spel en eindeloos plezier. Ook grote mensen willen op een evenement zorgeloos genieten zonder dat hun kleuter of kind aan hun broek hangt. Met de Karoot wil ze kinderen weer samen laten spelen en verbinden, zonder hashtag of filter.

Grime, suikerspinnen in 3 kleuren. De lange wachtrijen op events of feestjes bewezen het succes. Gezien wachten geen favoriete bezigheid is van kinderen, ging het creatieve brein van Katrien gelijk aan de slag met het uitbreiden van haar caravan. Speeltenten waarvan iedere tent bovendien uniek is, creëerde al snel een kinderdorp. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer over Bizidee