Creatief Antwerpen Netwerkt (14/12)

Ondernemers en creatives hebben veel om over te praten. Creatief Antwerpen Netwerkt wil graag deze brug helpen bouwen, met proactieve matchmaking en echte conversation starters. Bent u een creative, ondernemer of een beetje van beide? Hier ontstaan de joint ventures van morgen.

Op Creatief Antwerpen Netwerkt doen we aan actieve matchmaking. Ingeleid door straffe sprekers en geflankeerd door interactieve break-outs, geven we je alle kansen om handen te schudden, afspraken te maken met potentiële samenwerkingspartners en de basis te leggen voor de volgende joint-venture.

Interesse? Creatief Antwerpen Netwerkt is gratis, maar u moet wel registreren. Dat kan via www.creatiefantwerpennetwerkt2017.be.

  • Datum: 14 december 2017
  • Organisator: Stad Antwerpen
  • Locatie: Mercado (Groenplaats 43, 2000 Antwerpen)
  • Prijs: gratis
  • Website: Creatief Antwerpen Netwerkt 2017