Infosessie EFRO-oproep ‘Internationalisering en verankering’ (12/1)

Een nieuwe EFRO oproep rond internationaal ondernemen staat open. Denk je eraan een project in te dienen, maar heb je vragen? Tijdens deze infosessie wordt de oproep uitgebreid toegelicht en krijg je een antwoord op jouw vragen. Ook de EFRO-technische aspecten komen aan bod. Na de sessie heb je alle kennis om je aanvraag correct in te dienen voor 22 maart 2018.

Oproep ‘Internationalisering en verankering’
Binnen prioriteit 2 werd een oproep gelanceerd voor Vlaams brede projecten die de internationalisering van Vlaamse ondernemingen bevorderen en buitenlandse ondernemingen in Vlaanderen verankeren. De internationalisering van de Vlaamse economie vormt een absolute prioriteit van de Vlaamse Regering. In de loop van 2015 en 2016 is hiervoor een concept van strategie uitgewerkt in co-creatie met 150 Vlaamse bedrijven, kennisinstellingen, ondernemersorganisaties en overheden. Deze strategie is aan de Vlaamse Regering gepresenteerd onder de naam ‘Vlaanderen Versnelt!’ Initiatieven dienen inpasbaar te zijn in deze strategie.

Indienen voor deze oproep kan tot donderdag 22 maart 2018. De oproepfiche vind je hier.

Infosessie op 12 januari
Op vrijdag 12 januari 2018 wordt een infosessie georganiseerd om toelichting te geven bij de projectoproep ‘Internationalisering en verankering’ en de EFRO-technische aspecten. Deze infosessie gaat door in het Ellips-gebouw, auditorium, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel en start om 13u30. Inschrijven voor deze infosessie kan via philippe.rousseau@vlaio.be .

Praktisch:

  • 12 januari 2018: 13.30 – 15.30 uur
  • Locatie: Agentschap Innoveren & Ondernemen
    Koning Albert II-laan 35
    1030 Brussel