OOG verhuist in Gent

Het Ondersteuningspunt Ondernemers van de stad Gent (OOG) verhuist op 3 januari naar het Administratief Centrum (AC) Zuid aan het Woodrow Wilsonplein 1. OOG is het unieke gratis aanspreekpunt voor Gentse bedrijven. 

Gentse (kandidaat-)ondernemers en bedrijven kunnen gebruik maken van de gratis diensten van het OOG. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar bedrijfsruimte, meer informatie wil over premies, vergunningen wil aanvragen of meer wil weten over tewerkstellingsinitiatieven vindt er het antwoord. Het OOG denkt mee en helpt de weg in de regelgeving te vinden.

De dienst geeft advies en informatie. Het OOG probeert vragen onmiddellijk te beantwoorden, zo niet zal de dienst doorverwijzen naar een collega, andere overheden of organisaties die het onderwerp goed kennen. Eenvoudige vragen worden meteen aan de telefoon of via e-mail beantwoord, complexere vragen worden behandeld door deskundige accountmanagers van de Dienst Economie of de Dienst Werk van de Stad Gent. In haar zevenjarige werking heeft het OOG zo al meer dan 17.000 klanten geholpen.

Meer over de uitgebreide dienstverlening van OOG staat op www.stad.gent/ondernemen.

Openingsuren loket:
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur.
Woensdag ook van 14 tot 16 uur.
Dinsdag ook op afspraak tussen 16.30 en 19 uur.
Gesloten: donderdag en zaterdag.

Telefonisch bereikbaar:
Elke dag van 09:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 16:00
09 210 10 60

Of contacteer via ondernemen@stad.gent

Photo by Jonatan Moerman on Unsplash