Brusiness: starten en ondernemen in Brussel (1 maart)

Open Vld-Brussel en LVZ-Brussel organiseren op donderdag 1 maart een gespreksavond over het boeiende thema van ondernemen in Brussel. Onder de naam Brusiness wordt ingegaan op alle aspecten om als ondernemer een zaak te starten in Brussel. Ook komen bekende en minder bekende ondernemers zoals Wim Ballieu van Balls & Glory getuigen over de uitdagingen en valkuilen.

De avond heeft plaats op donderdag 1 maart in de Melsensstraat 34 in 1000 Brussel en begint om 19 uur. Parkeren kan in parking Dansaert vlakbij. Ook het centraal station en de metro
Katelijne zijn in de buurt. Inschrijven kan bij info@elsampe.be of telefonisch op 02-549.65.24.

BRUSINESS_FLYER

Lees de interviews!
Met het oog op Brusiness zette LVZ in de nieuwe editie van het magazine Vrij Ondernemen het Brusselse ondernemerschap in de kijker. Lees de interviews met Wim Ballieu van Balls & Glory en Quentin Castel van Mamé Noka. Als extra is er ook nog een wegwijzer met ondersteuningsmaatregelen en subsidies voor startende ondernemers in Brussel.

Bekijk het volledige dossier: VRIJ ONDERNEMEN – Brusiness