De Innovatieve ondernemers 2017 van LVZ Waarschoot

Op de nieuwjaarsreceptie van Liberaal Waarschoot overhandigde het Liberaal Verbond voor Zelfstandigen van Waarschoot (LVZ) aan DESTA FASHION en aan Wijnhandel NEYT het ‘certificaat van innovatieve ondernemer 2017’.

“We hebben dit jaar zelf ‘out of the box’ moeten denken”, stelt Karolien Beké, voorzitter van LVZ Waarschoot. “Bij de kandidaten sprongen er twee ondernemingen uit, waartussen het onmogelijk kiezen was. Beide ondernemingen zijn lokale handelaars die hun handelszaak volledig hebben vernieuwd. Ook hun aanbod werd uitgebreid: nieuwe producten, workshops, enz. Bovendien streven ze beide naar een constante wisselwerking met andere lokale ondernemers. DESTA FASHION en Wijnhandel NEYT leveren dagelijks het bewijs dat een lokale ondernemer echt het verschil kan maken.”

Meer over Desta Fashion
Meer over Wijnhandel Neyt
Meer over LVZ Waarschoot op Facebook

Op de foto: Jochen De Smet, schepen van ondernemen, KMO en middenstand, Piet Neyt, Wijnhandel Neyt, Karolien Beké, voorzitter LVZ Waarschoot, Filip Depaepe en Séverine Standaert, Desta Fashion, Lies Vandergeynst en Andy Van de Walle, bestuursleden LVZ Waarschoot.