Enquête over ondernemen met een arbeidshandicap

Een eigen zaak starten of leiden is niet gemakkelijk en daarom is voldoende en gepaste ondersteuning belangrijk. Voor personen met een beperking of langdurige ziekte is dat niet anders, maar hebben zij eigen noden? De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) doet daar onderzoek naar en vraagt uw inbreng.

De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) wil dat die ondernemers beter ondersteund kunnen worden en daarom doet zij een onderzoek naar de noden van zelfstandige ondernemers met een fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid of een andere handicap of langdurige ziekte. Behoort u tot deze groep en heeft u een eigen zaak, wil u er een opstarten of was u in het verleden zelfstandige? Vul dan hier de enquête in en laat weten waar en hoe het beleid kan verbeteren.

Vragen over dit onderzoek kan u stellen bij lvrampelberg@serv.be