Zitdag financiering en subsidies (27/9)

Zoekt u financiering voor de start van een onderneming of project? Of wilt u weten voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen? Tijdens deze zitdag kunt u gratis een afspraak met een expert maken en nagaan welke financiering mogelijk is.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV voor financieringsvragen en/of met Femke Mortier van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.
Alex De Ridder is accountmanager bedrijfsfinanciering bij PMV en kan aan de hand van je concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.
Femke Mortier werkt als bedrijfsadviseur subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen. Zij oriënteert jou ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch:
Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag.

Bent je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Nancy Lambrechts, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deelnameprijs: gratis maar reservatie is verplicht -> Online reserveren
Organisator: Agentschap innoveren & ondernemen, PMV

Waar en wanneer?
27 september 2018
09.30 – 16.30 uur
Locatie: Agentschap Innoveren & Ondernemen – Lange Lozanastraat 223, 2018 Antwerpen