Infosessie: burn-out, het taboe doorbroken (20/9)

De media heeft afgelopen jaar opnieuw veel stof doen opwaaien over stress en burn-out op de werkvloer. Het aantal werknemers met een burn-out is in de afgelopen vijf jaar intussen verdubbeld. Het is dus geen veronderstelling meer, maar een feit dat het stressniveau sterk stijgt op de werkvloer. Easypay Group organiseert een gratis infosessie en netwerkevent rond dit thema in Gent.

In aanwezigheid van het kabinet van Vice-Eerste Minister Kris Peeters zal er aandacht besteed worden aan de rol die de overheid speelt in het ondersteunen van bedrijven in deze materie. PRR-Consultancy, de businesspartner van Easypay Group op gebied van mentale veerkracht, zal de preventie rond uw human capital belichten en de wetgeving rond deze materie nog eens in kaart brengen.

20 september 2018 bij Trendwolves: Sassevaartstraat 46/402, 9000 Gent

14u – 16u: Infosessie met sprekers
Mevr. Willemijn van Dommelen, PRR-Consultancy
Mevr. Kathelijne Verboomen, Kabinet Vice-Eerste Minister Kris Peeters
Mevr. Kim Servaege, Juriste EASYPAY GROUP

16u – 17u30u: Netwerkmoment

Gratis online inschrijven op de website van Easypay Group.