LVZ-Hamme: Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond (19/9)

LVZ Hamme-Waasmunster organiseert op woensdag 19 september een boeiende info-avond. CommUNIcatie is niet datgene wat je bedoelt, maar wel datgene wat de andere begrijpt. Tijdens deze interactieve presentatie inspireert en motiveert Frederik Imbo jou om efficiënter te communiceren met iedereen uit jouw omgeving. “Een flitsende, creatieve presentatie frist je kennis op van de do’s en dont’s van communiceren met elkaar. Nog nooit kreeg je in zo’n korte tijd zoveel eyeopeners!”

Ook schenken we deze avond de opbrengt van het LVZ Bal van de Ondernemer aan de vzw To Walk Again. Hammenaar en slachtoffer van de storm op Pukkelpop in 2011 David Boel komt een woordje toelichting geven bij het project van To Walk Again en wat dit voor hem reeds kon betekenen.

Programma
19u30: ontvangst
20u00: To Walk Again – David Boel
20u15: Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond – Frederik Imbo
21u45: Receptie

Locatie
Rotahoeve: Broekstraat 1, 9220 Hamme

Inschrijven
25 euro
Online tickets via Rotahoeve