Tech & Innovatie festival SuperNova (27-30/9)

Flanders DC en Scale-Ups.eu organiseren samen SuperNova, het tech en innovatiefestival voor creatives, ondernemers en het grote publiek. Tijdens SuperNova verzamelen opinieleiders en veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing.

Het festival gaat door van 27 tot 30 september 2018 op het Eilandje in Antwerpen. Je kan kiezen uit 5 tracks: Conference, TalentBuzz, Tech Fair, Investor Pitching en Expedition

Haal inspiratie bij de opinieleiders van vandaag: laat je inspireren door opinieleiders en game changers uit zoals Seth Godin (wereldwijde best-selling auteur), Philip Inghelbrecht (Founder van Shazam), Neri Oxman (architecte, designer en professor), Neil Harbisson (’s werelds eerste officiële cyborg). Ontdek hun toekomstvisie en inzicht over de technologie, bedrijfsconcepten en creatieve ondernemingen.

Tickets: www.supernovafest.eu/tickets