Conny Vandendriessche richt investeringsfonds We are Jane op

Interview Conny Vandendriessche uit Vrij & Vrouwelijk Ondernemen

“Slechts twee procent van alle durfkapitaal gaat naar vrouwen”

Conny Vandendriessche is een bezige bij. Ze maakte naam als oprichter en mede-eigenaar van de uitzendgroep Accent. Vandaag staat ze volop in the picture als initiatiefnemer van We are Jane, een investeringsfonds dat zich uitsluitend richt op vrouwelijke ondernemers. “Wij zoeken vrouwen die willen investeren, en vrouwen die ons kapitaal willen om te groeien.”

Conny Vandendriessche (53) kreeg de zin om te ondernemen mee van huis uit. Alhoewel. Vader Daniël keek voor de opvolging in de plantenkwekerij daarvoor eerder naar de twee broers van Conny. “Zoek jij maar een rijke dokter”, is een uitspraak die hem dan ook voor altijd zal achtervolgen. “Ach, je moet dat zien in de tijdsgeest van 35 jaar geleden hé”, zegt de West-Vlaamse vandaag.

Lees het volledige interview: Conny Vandendriessche – VRIJ ONDERNEMEN 03-2018 p. 4-7 (pdf)