Breakfast session: ‘Maak je kmo future-proof’ (11/12)

Attentia en TeamLeader willen je bedrijf op weg helpen om klanten en talenten te scoren. Dat doen ze met een ontbijtsessie op 11 december in Gent. 

Op de agenda:

  • Een bezielend verhaal rond employee experience en employer branding door Teamleader. Zij vertellen hoe ze in 6 jaar groeiden van een team van 3 naar een organisatie van 180 medewerkers. Benieuwd naar hun sleutels tot succes? Bovendien prikkelen ze onze nieuwsgierigheid met een klantenverhaal dat illustreert hoe zij hun klanten helpen in de war for customers.
  • Investeren in uw werkgeversimago en uw bedrijfscultuur hoeft heus niet altijd duur te zijn. Maar door er aandacht aan te besteden, haalt u er wel een grote troef mee binnen! Teamleader en Attentia tonen aan dat werknemerstevredenheid zoveel meer is dan verloning, de nieuwste smartphone of een hippe wagen.
  • We zetten een aantal sociaal-juridische data op een rijtje, zodat u goed voorbereid 2019 tegemoet kunt gaan. Wat met de sociale verkiezingen die er aankomen? En welke impact heeft de arbeidsdeal op de Vlaamse kmo?

Mis deze breakfast session niet en schrijf je vandaag nog in, want plaatsen zijn beperkt.

Programma 11 december:

  • 9u00: ontvangst met brunch
  • 9u30: Teamleader – Work smarter
  • 10u00: Attentia – Feeling good, works great
  • 10u30: Attentia Legal – Sociaal-juridische actua voor 2019
  • 11u00: Netwerking

Locatie: 
HAL 16, Dok-Noord 7 – 9000 Gent

Gratis online inschrijven