Er zit muziek in LVZ-Menen (28/11)

In samenwerking met de liberale vrouwen organiseert de plaatselijke LVZ-afdeling in Menen een activiteit met als thema “Wereldmelodieën”. Een aangename avond met een zanger van eigen Meense bodem: Jean Pierre Lepoutre.

Jean Pierre neemt ons mee, met zijn gekende charme en vooral prachtige stem, op wereldtournee. Met een mengeling van Franse chansons, Vlaamse klassiekers, Engelse crooners, belcanto met aria’s uit Spanje, Italië en het romantische Wenen. In een sfeer van gezelligheid, met gelegenheid van drank en hapjes.

  • Datum: Woensdag 28 november 2018 om 18u30.
  • Plaats: CC De Steiger te Menen.
  • Deelnameprijs: 12 EUR (pp), incl 1 drankje en broodjes.
  • Inschrijven:  Uw plaats wordt gereserveerd door een mailtje te sturen naar info@lvzmenen.be, voorzien van uw naam en het aantal personen. Gelieve uw betaling te verrichten op rekeningnummer van BE21 068 227 8409 03, met vermelding van uw naam en het aantal personen.

Contactpersoon: Martine Vanryckeghem, voorzitter van LVZ-Menen