De twaalfde Dag van de Ambachten was een succes

Afgelopen zondag vond De Dag van de Ambachten voor de twaalfde keer plaats. Doorheen het hele land hebben meer dan 400 ambachtslieden het publiek ontvangen om hun kennis te delen en beroepen te laten ontdekken die de bezoekers soms niet kennen. 

Sinds 2006 organiseert de FOD Economie de Dag van de Ambachten, met de steun van minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s. Deze dag heeft tot doel om de knowhow en het talent van talrijke ambachtslieden in België in de schijnwerpers te plaatsen.

Johan Verbelen, woordvoerder FOD Economie: “Naar schatting 33.000 bezoekers zijn zondag naar de ateliers van de ambachtslieden gegaan. Deze twaalfde editie was de eerste die enkel toegankelijk was voor ambachtslieden die een wettelijke erkenning hebben. We bedanken graag de ambachtslieden en de talrijke bezoekers voor deze topeditie.”

www.dagvandeambachten.be