Daniëlle Van den Heerick verkozen tot Innovatieve Waarschootse ondernemer 2018

Op de nieuwjaarsreceptie van Open VLD Lievegem overhandigde LVZ Lievegem het certificaat van ‘Innovatieve Waarschootse ondernemer 2018’ aan Daniëlle Van den Heerick. Daniëlle is één van de drijvende krachten achter Amavita en startte eind 2018 het cultuurcafé Daantje.

“Met het certificaat van Innovatieve Waarschootse ondernemer willen we dit jaar een ondernemende duizendpoot in de kijker plaatsen”, zegt Karolien Beké (voorzitter LVZ Lievegem). “Daniëlle Van den Heerick stak mee haar schouders onder de bestaande zaak van haar partner Nik en breidde het bestaande aanbod uit met feestzaalverhuur, danscursussen, Zumba, Pound Fit-lessen en culturele activiteiten zoals theatersolo’s. Als kers op de opende ze eind 2018 haar cultuurcafé Daantje. Op regelmatige basis zijn er optredens en shows, M&M art stelt er tentoon en voor de muzikale talenten staat er een piano en gitaar klaar.”

Lees ook het artikel over de verkiezing in Het Laatste Nieuws.

Meer over Amavita en cultuurcafé Daantje