Infosessie: flexibel en motiverend verlonen (12/2)

Misschien moet je de lonen sowieso indexeren in januari, maar wie weet maak je naar jaarlijkse gewoonte ook van iedere medewerker opnieuw de balans op. EASYPAY GROUP wil helpen om je in 2019 te laten kiezen voor een motiverend en flexibel loonbeleid. Op 12 februari is er een gratis infomoment in Leuven.

Over deze infosessie:
Allereerst stelt zich de vraag hoe u uw medewerkers optimaal tevreden houdt. Moet u de lonen van uw medewerkers sowieso aanpassen om hen gemotiveerd te houden? Kiest u voor een opslag of is een variabele verloning meer op zijn plaats? Mag u een verschil maken tussen diverse medewerkers? Hoe betaalt u uw vaak onopvallende trouwe soldaten en uw competente en ambitieuze high potentials? Hoe gaat u om met mensen die niet meer (mee) willen? Zowel de positieve als de eventuele perverse effecten van opslag en variabele bezoldiging worden voor u op een rijtje gezet.

Daarnaast stelt u zich hoogstwaarschijnlijk de vraag wat de juridisch en (para)fiscaal meest interessante mogelijkheden voor u zijn. Wij overlopen samen met u enkele van de meest interessante en vaakst voorkomende alternatieve loonvoordelen, waaronder bijvoorbeeld de niet-recurrente loonbonus, de winstpremie, de hippe bedrijfsfiets, warrants etc. Tot slot staan we ook nog even stil bij het cafetariaplan. Kan u zelfs eventueel loon laten inruilen om gebruik te maken van het cafetariaplan?

EASY reward geeft u tijdens deze boeiende sessie alvast het nodige creatieve duwtje in de rug!

Programma
Deel 1: een motiverend loonbeleid door Jo Schouteten, verantwoordelijke advies loonbeleid EASY reward

Deel 2: een interessant flexibel en alternatief loonpakket door Kim Servaege, Juriste EASYPAY GROUP

Agenda
18:00u – 18:30u
Verwelkoming met broodjes

18:30u – 20:30u
Infosessie EASY reward

20:30u – …
Afsluiter met een hapje en een drankje

Locatie: Remylaan 4, 3018 Leuven

Online inschrijven is verplicht via de website van EASYPAY GROUP