Advies & koffie met VLAIO experten

Sta je voor belangrijke uitdagingen met je bedrijf? Of heb je plannen voor een nieuw of verbeterd product of dienst of denk je aan het verbeteren van je processen? Contacteer een VLAIO bedrijfsadviseur voor een afspraak. We bekijken samen je plannen en brengen interessante subsidies in kaart.

Sta je voor een grote vernieuwing?

Speciaal voor ondernemers met een innovatief project organiseert VLAIO in samenwerking met haar netwerk “Advies & Koffie”. Heb je een innovatief idee en is het niet evident om dat te realiseren? Je moet een nieuwe technologie ontwikkelen, jouw processen of diensten doordacht verbeteren, een prototype bouwen of nog een piloot- of demonstratiefase doorlopen waar nog uitdagingen in zitten? Ga je daarbij zelf kennis opbouwen en onderzoek uitvoeren of een ontwikkeling opzetten? Of heeft jouw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen?

Kortom, als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, heb je wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis. Daarmee kan VLAIO je helpen!

 

Alle info vind je op: https://www.vlaio.be/nl/nieuws/advies-koffie-met-vlaio-experten-boek-je-afspraak

Organisatie: Agentschap innoveren & ondernemen
Woensdag 24 april
Diepenbeek
Dinsdag 14 mei
Vilvoorde
Woensdag 22 mei
Gent