Copyright getypt op oude typmachine

Zitdag merken, modellen en octrooien (10/10)

Nico Deconinck, octrooi-onderzoeker bij de DIE (Dienst voor Intellectuele Eigendom) staat met beide voeten in de praktijk. Tijdens dit gesprek, kun je gerichte informatie krijgen over de octrooieerbaarheid van uw vinding, het registreren van octrooien, de verschillende procedures en de kostenimplicaties. Bruno Vanderschoot heeft reeds jarenlang advies over de bescherming van intellectuele eigendom. Bij hem kun je terecht met al je vragen omtrent i-depot, merk- en/of modelbescherming, zoals hoe je jouw naam, logo, … het best beschermt en hoe je die kunt registreren. Caroline Merckx is adviseur voor de creatieve sectoren bij Flanders DC. Zij informeert dagelijks creatieve mensen rond auteursrecht, en overdracht van rechten (licenties).

Organisatie: Agentschap Innoveren & Ondernemen

Contact: inschrijven via: www.vlaio.be

Prijs: Gratis

Donderdag 10 oktober van 9u tot 16u30
Koningin Elisabethlei 18, 2018 Antwerpen