Carla Van Corenland runt volledig geautomatiseerd boekhoudkantoor

Interview Carla Van Corenland (Fiscadvies) uit Vrij & Vrouwelijk Ondernemen

Fiscadvies doet alles digitaal

Elke ondernemer kent ups-and downs. Dat is voor Carla Van Corenland (42) uit Leuven, oprichter van het digitale boekhoudkantoor Fiscadvies, niet anders. In 2008 startte ze het project met een vennoot, maar het werd al snel duidelijk dat ze beiden een andere visie hadden. In 2014 besliste ze haar visie door te drijven en verder te innoveren. Dankzij deze beslissing werd Fiscadvies niet alleen een digitaal boekhoudkantoor, maar veel meer dan dat.

Carla is onderneemster in hart en nieren.
“Iets anders dan het ondernemerschap is voor mij geen optie. Ik vind het zo leuk om te werken aan een project en iets te laten groeien. Ik zou het niet anders willen. Het zit eigenlijk ook in de familie. Mijn vader startte destijds een bedrijf met één van zijn broers. Een andere broer richtte een verzekeringskantoor op. Zo heb ik thuis altijd gezien dat ondernemen heel hard werken is, maar dat je er minstens evenveel voldoening en plezier kan in hebben.”

Lees het volledige interview: Carla Van Corenland – VRIJ ONDERNEMEN 03-2019 p. 12-13 (pdf)