Danielle Verbruggen brengt ecologisch speelgoed en textiel op de markt

Interview Danielle Verbruggen (Lunalu) uit Vrij & Vrouwelijk Ondernemen

Lunalu: Goed voor kind en planeet

Danielle Verbruggen is al haar hele leven begaan met het milieu en de natuur. Ecologie speelt ook een belangrijke rol in de opvoeding van haar twee kinderen Lucas en Luna. “Het is gewoon het gevoel dat je als mens hebt dat je iets wilt bijdragen aan de maatschappij.” Haar droom was om laborant te worden en bodemonderzoek te doen in de zee, maar door omstandigheden maakte ze haar studies niet af. “Nu keer ik terug naar de wereld van de chemie door met Lunalu ecologisch speelgoed en textiel te ontwikkelen.” Binnenkort waagt ze de sprong en komt Lunalu op de markt.

Zelfs al vindt Danielle natuurlijke en ecologische producten in de rekken, toch zal ze die altijd ondersteboven halen. “Ik dubbelcheck of alle beweringen van de fabrikant waarheidsgetrouw zijn. Dat is zo gegroeid omdat mijn zoontje hevig allergisch is aan allerlei synthetische stoffen. Vaak beweerden fabrikanten dat iets biologisch of van natuurlijke oorsprong was, maar kreeg mijn zoon daar toch een allergische reactie op.”

Lees het volledige interview: Danielle Verbruggen – VRIJ ONDERNEMEN 03-2019 p. 10-11 (pdf)