Ganesha Vancoillie en Isabelle Steel baten snuisterparadijs The Fallen Angels uit

Interview Ganesha Vancoillie (The Fallen Angels) uit Vrij & Vrouwelijk Ondernemen

Vintage en cadeautjes bij moeder en dochter

The Fallen Angels in de Jan Breydelstraat in Gent is met zijn veertig- en twintigjarig bestaan een begrip in Gent. Aan de linkerkant huist mama Isabelle Steel (65) met oude en vintage spullen. Aan de rechterkant verkoopt dochter Ganesha Vancoillie (42) oude en nieuwe cadeauartikelen voor elk budget. The Fallen Angels is een waar snuisterparadijs waar je niet buiten gaat zonder een gezellige babbel en een inspirerende levensspreuk.

Als we binnenkomen in The Fallen Angels worden onze zintuigen geprikkeld. We weten niet waar eerst kijken. Felle kleuren, inspirerende quotes en opvallende gadgets, het is een vrolijke chaos. En Ganesha Vancoillie is helemaal in haar element: “Ik zeg soms dat ik winkeltje speel. Dat is hier geen standaard winkel. Sommige klanten komen bij mij hun hart luchten. Ze komen dan verdrietig binnen en gaan gelukkig buiten.”

Lees het volledige interview: Ganesha Vancoillie – VRIJ ONDERNEMEN 03-2019 p. 4-5 (pdf)