Bryo StandUp (27/02)

De voornaamste reden waarom startups falen is omdat zij een product of dienst maken waar niemand op zit te wachten. Nochtans werden deze startups geleid door gepassioneerde mensen met een zee van overtuiging over de slaagkansen van hun ondernemersidee. Soms maakt liefde blind… Bryo StandUp is het ondersteuningstraject van Voka voor mensen die willen starten met ondernemen. We zoeken gepassioneerde mensen met zin om te ondernemen en met nood aan een klankbord, begeleiding en een startersnetwerk. Samen met 10 andere pre-starters werk je in 10 sessies aan je idee en verfijnen we het tot een gevalideerd businessmodel en plan.

Organisatie: Agentschap innoveren & ondernemen

Contact: inschrijven via www.vlaio.be

Prijs: 250 euro

Donderdag 27 februari om 18u
Coffice: IJzerenleen 33, 2800 Mechelen