Financiën voor de niet-financiëlen (23/01)

Word je als niet-financiële medewerker in je loopbaan meer en meer met financieel-bedrijfseconomische concepten en achtergronden geconfronteerd? Moet je voor je besluitvorming, planning of het oplossen van allerlei problemen gebruik maken van uiteenlopende cijfers en kostenstaten? Leer dan tijdens deze opleiding in een duidelijke en eenvoudige taal de financiële bedrijfsgegevens van je bedrijf juist te interpreteren. Je zal ze beter begrijpen en een waardevollere gesprekspartner zijn voor je collega’s, financiële afdeling of groepscontroller.

Organisatie: Agentschap innoveren & ondernemen

Contact: inschrijven via www.vlaio.be

Prijs: 550 euro

Donderdag 23 en 30 januari om 9u
Mechelen Campus Noord – Greenhouse:
Schaliënhoevedreef 20 T, 2800 Mechelen