Klaar voor de nieuwe relatie tussen de EU en het VK?

Op 1 januari 2021 stapt het Verenigd Koninkrijk effectief uit de Europese interne markt en douane-unie. Met of zonder handelsakkoord. Dat betekent dat op 1 januari ook een pak nieuwe regels van kracht worden. Denk aan de douaneprocedures die veranderen, de nieuwe btw-regels … Zonder handelsakkoord verandert er zelfs nog meer.

Hoe dan ook, de vraag blijft ‘Bent u er klaar voor?’ Bent u op de hoogte van alle ins en outs die de nieuwe grens met zich meebrengt? Voor uw import/export, contractrecht, arbeidsmobiliteit … Van de manier waarop de overheid de nieuwe regels gaat invoeren? En van de verplichtingen waaraan uw bedrijf zal moeten voldoen?

Het VBO brengt een reeks van Belgische experts van de verschillende betrokken overheden rond de digitale tafel om de geplande veranderingen op 1 januari 2021 toe te lichten en om op al uw concrete vragen te antwoorden.

Meer informatie of inschrijven voor de webinar:

https://bit.ly/3o9TtTD