Handgemaakte leibanden voor elke viervoeter

White Paws is het éénvrouwsbedrijf van Silke de Proft. Ze ontwerpt, produceert en verzendt leibanden en halsbanden voor honden en katten. De naam vond ze in haar directe omgeving. “Mijn Zwitserse Herder Wanne is mijn oogappel. Zij gaf mij inspiratie voor de naam en is nu ook altijd model voor de nieuwe ontwerpen.”

“Het is eigenlijk allemaal begonnen met een grapje van mijn vriend. Hij had het idee om een Instagrampagina op te richten voor onze hond, Wanne. Dat account heeft ondertussen al 2500 volgers, veel meer dan we verwacht hadden. Zo ontdekte ik ook dat er heel wat mensen zijn die tips en producten delen met elkaar via dat kanaal. Ideaal dus om mijn creaties in de kijker te zetten en aan te bieden aan mijn doelpubliek”, zo vertelt Silke.

“Ik heb nooit echt de drang gehad om een onderneming op te starten, maar creatief bezig zijn en experimenteren zat altijd al in mijn aard. Het spreekt voor zich dat ik niet de enige ben die halsbanden maakt, maar het is belangrijk voor mij om er altijd een eigen touch aan te geven.”

Lees het volledige interview: