“Door corona krijgen we vijf keer meer bestellingen binnen”

The sky is the limit voor zaakvoerster Sophie Claes van De Gele Flamingo. Haar webshop voor baby- en kinderkledij is een belangrijke speler geworden op de Belgische e-commercemarkt, waardoor ze haar blik richt op het buitenland. “Het is tijd om andere markten te gaan verkennen.”

Hoe ben je met je bedrijf begonnen?
“Ik ben begonnen in 2013 toen mijn dochter tien maanden oud was. Ik was op zoek naar een bepaalde stijl van kledingaccessoires voor mijn dochter en ik vond deze niet in België. Ik moest dat altijd bestellen in het Verenigd Koninkrijk of Amerika. Na een tijdje begon ik te beseffen dat ik dat gat in de Belgische markt kon dichten. Ik heb die Engelse en Amerikaanse leveranciers gecontacteerd en zo ben ik begonnen met dertig producten te verkopen.”

Lees het volledige interview: