“Na vijftien jaar is een nieuwe uitdaging leuk en spannend”

Robby Vandereyt (45) runt al meer dan vijftien jaar een evenementen- en artiestenbureau. Door de
coronacrisis zag hij zijn inkomsten smelten als sneeuw voor de zon. Zoals het een echte ondernemer
betaamt, bleef Robby niet bij de pakken zitten. Naast events heeft deze Diepenbekenaar nog een
andere passie: gezonde voeding. Macado, het bedrijf dat op 1 september het licht zag, bedient iedereen die op zoek is naar gezondere voeding. “Alles wat ik doe in mijn leven doe ik met passie, dat is met Macado niet anders.”

Een evenementenbureau en een wereldwijde pandemie, dat zijn niet de beste vrienden.
“Jammer genoeg niet. In het begin dachten we dat het niet zo lang zou duren, zoals iedereen. We hadden een overvolle agenda voor 2020 en heel goede vooruitzichten. Enkele weken later hadden we al door dat we hier niet meteen vanaf zouden zijn. Tijdens de eerste maanden hadden we best nog veel werk. Boekingen annuleren, of zoeken naar een nieuwe datum. Jammer genoeg is dat geen werk waar omzet aan vasthangt.”

Lees het volledige interview: