Inschrijven voor Dag van de Ambachten

Voor de 15de Dag van de Ambachten op zondag 21 november kan je nog inschrijven tot 15 oktober. Die zondag in november wordt het talent en de knowhow van de erkende ambachtslieden die in België actief zijn, in de kijker geplaatst.

De Dag van de Ambachten is een organisatie van de FOD Economie, met de steun van de minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s en met medewerking van zelfstandigenorganisatie als LVZ. Ambachtslieden uit het hele land zetten die dag hun atelier open voor het grote publiek. Ze verrassen bezoekers met een begeleid bezoek, een demonstratie en ook proeverijen. Op die manier kunnen de ambachtslieden hun passie en hun talent delen met een nieuw publiek.

Deelname aan de Dag van de Ambachten is zowel voor de ambachtslieden als voor de bezoekers volledig gratis. Inschrijven op dagvandeambachten.be/nl kan enkel door ambachtslieden die een wettelijke erkenning hebben van de Commissie Ambachtslieden van de FOD Economie.

www.dagvandeambachten.be/nl