Vrij Ondernemen – juni 2017

Bekijk het magazine: editie juni 2017 (pdf)

Loop samen met ons door de stallen van melkveebedrijf Ter Leenen in Waarschoot. Leen en Dirk vertellen in de nieuwe Vrij Ondernemen over de innovatieve inspanningen die hun bedrijf vooruit helpen. Dirk Van Haele: “Die investeringen richten zich niet enkel op meer melkproductie, maar deden we ook met het oog op het koecomfort, de mestproblematiek en het milieu.”

Zoals elk jaar brengt Vrij Ondernemen in het zomernummer een bezoekje aan onze kust. We hadden een uitgebreid gesprek met expert Karel Ooms (VIVES hogeschool) over de toeristische diensten en hoe die er in 2025 zouden kunnen uitzien. Inzichten die ook veel ondernemers zullen interesseren. Karel Ooms: “Onze Belgische kust heeft nog veel mogelijkheden voor meetings en incentives. Dat is nog onderbenut.”

Nog in Vrij Ondernemen: vier interessante columns. Marc De Munter (Baker Tilly Belgium) over de fiscale voordelen ter ondersteuning van het fietsgebruik, Frederic Leleux (Flexadvocaten.be) over funding loss-vergoedingen en Tom Lacres (Incozina) over de afschaffing van de vestigingswet. Naast nieuws uit de regio’s is er ook een nieuwe vormingskalender.