LVZ-Vormingsdienst

De LVZ-Vormingsdienst is een sociaal-culturele vereniging met plaatselijke afdelingen in alle Vlaamse provincies en Brussel. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten, vormingen en overlegplatformen willen we ondernemers en hun omgeving dichter bij elkaar brengen en hun blik verruimen.

15207873_10209241569649356_1932156343_nSamen met zijn lokale afdelingen organiseert en promoot de LVZ-Vormingsdienst daarom tal van initiatieven die voor ontmoeting, ervaringsuitwisseling en netwerking kunnen zorgen. Een belangrijk aspect in de werking is het sociaal-ethisch uitgangspunt. Zo bieden we o.a. speciale aandacht aan het sociaal statuut van ondernemers en hun werknemers, de zelfstandige in moeilijkheden en het energiebewust en milieuvriendelijk ondernemen. Die punten komen tot uiting in de jaarthema’s.

Via de Vormingsdienst van het Liberaal Verbond voor Zelfstandigen doet LVZ ook aan vorming van afdelingen en leden. Die kunnen gratis een beroep doen op sprekers en activiteiten van LVZ.

De LVZ-Vormingsdienst organiseert activiteiten voor leden en niet-leden en promoot de initiatieven van andere organisaties en ondernemers. Bekijk de vormingskalender en agenda.

Het laatste nieuws uit de LVZ-Vormingsdienst: